Monday, 12 December 2011

Ber sawang...

Oh! long time never update my blog...actually alot things i want to share but i didn't have time to write & ber bloging.."Busy" that only word i can say.. Recently,many new thing & activitiy i've do ..makan,tido,pi keja,pi class,buat assigment,holiday & etc.. Apapun commitment as a pekerja & student at the same time yg selalu buat aku rasa sakit dada & lemas...Tapi takpe it just leave several month je then i'm free.. "flying without wings" kata orang ..Insyallah :)
Berbalik pada  daily activity, as a foods lover ..mmg byk new recipe yang aku buat/masak lately ni...mcm biasa busy lah alasan nya tapi main reason my fingers too malas nak menaip sbenarnya..hehehe....MOood nak menulis pun tarakkkk..lagipun bukan ramai follower pun nk selalu update kan...kesimpulan nya aku akan meng hupdate blog bila ada mood sahaja ..Apapun ,akan ku usaha merajin kan diri...

New Cerita ceriti ada pada next entry k!