Friday, 24 February 2012

E-San Thai Restaurant- Ara Damansara

Now aku ada new place for makan2..boleh kata kan every week akan makan kat sini..Concept dia mmg makanan asli Thai.. Kalau ckp pasal makanan Thai semua org tahu dia punya kelazatan nya kannn.. E-san restaurant ni pada aku foods dia mmg special, kalau makan confirm teringat2 pulak tu tomyam dia..Cuma aku tak berapa gemar dia punya waiter & waitress coz ada communication problem..English pun tak tau apa lagi nk ckp Melayu..Selalu kitaorg akan panggil manager dia..
Daun Kaduk..masam2 manis..
Siakap stim limau

Yang ni menu paling latest aku try...baru je dinner tadi..untuk 2 orang makan ya! :
E-san Tomyan (S) = RM15.00
Prawn Sizzling(S)= RM55.00
Lemon grass siakap = RM48.00
Manggo= RM6.00 , Water Chestnut=RM5.00