Friday, 24 February 2012

Round JB 23/1/2012

Lepas balik dari Singapore, esok nye semua flat..tengahari masing2 baru bangun .Ala2 maharani..bangun2 makanan dah tersedia..TQ Along ku! hehehe..Kitaorg semua flat..petang baru keluar pegi JB premium outlet. Kat sini boleh tahan meriah nye..ialah tempat baru dah tentu semua org berpusu nak dtg. Tapi yang aku notice ramai balik dgn tangan kosong..Aku pun 1st time pegi situ nak tgk jugak apa yg ada. Kat sini mmg best klu sapa pencinta brg branded..Harga consider agak murah klu nak compare harga butic...Aku takde intention nak shoping pun just jln2..tp nnt ingat nak plan klu betul nk soping kena dtg sini lah..Hari tu kita org dtg JPO just window2 shoping jer..

Dalam window pun aku ada beli 1 scaft n 1 cekak 'Evita Peroni'..biasa klu kat butic KL mmg tak kan ada sale..total cekak n scarf ni dalam RM 175 dari harga asal dekat RM300... dah save dekat half price...Kira ok lah tu..klu tak tak terfikir pun nk beli...hehehe ~ Dan klu nak tau skrg aku jadi pengumpul accessories Evita...gila kejap! ;P~
Testing cekak baru..hehhe

Mid nite pulak kita org lepak dengan Sueanne & John ...mana tah diaorg bawak...
Ambik gambar perkara wajib... :D