Saturday, 25 June 2011

Chicken spaghetti

Hah...tadi aku masak lagi..Menunya: Spaghetti...Resepinya..ala2 campak2 gituuu.. Al-kisah 2org kwn aku nik & zali nk dtg umah pasal nk repair desktop..Ikut plan pagi tadi, nk dtg lepas magrib..alih2 kul 3pm si nik call nak dtg dah..Aku pun tak tau nk masak apa..plan asal nk buat grilled chicken salad lg, coz diaorg request menu ni tp ayam pulak tinggal seketul je.. plus salad pun dah tinggal sikit,then tak jadi lah..
So, last minute aku tfikir nk buat spaghettie & aku capai je apa yg ada...jadi lah menu ni..hehehhe...Bertambah2 diorang makan...licin..Komen nik yg agak 'siot' pasal taste spaghettie..."rasanya kenyang" dan tbongkang lepas repair desktop:))