Monday, 20 June 2011

Delicious@ 1utama

Hari ni aku pose ganti...hajat di hati nk berbuka kat umah dgn menu chicken grills salad buat sendiri..tapi ttiba2 pukul 4.30pm dapat call, mengoda aku buka puasa kat delicious 1 utama...hmmm mmg sangat delicious mcm mana nk tolak kan..wajib terima gitu...Tahap kenyang yg amat..alhamdulilah! lepas tu jln2 tersangkut dgn Nine west punya kasut..actually smlm pun dah tgk.. tp aku rasa pembaziran coz brand ni category mahal klu pakai duit sendiri..sebab yg aku bkenan kasut yg takde discount..haha.....biasanya standard brands clarks,charles & keith or hush puppies ...now upgrade lg... 2 pasang dekat rm800...matit oooo..tapi aku tak lah mati sgt ..org yg bayar lah...thanks darl! .. Eh!apa melalut sbenarnya nk share menu makan tadi...sangat sedap hokey!hingga menjilat kaki(nasib tak sampai)..

Menu hari ni...
SPICY SEAFOODS OLIO-SANGAT SEDAP OK...RECOMMENDED
NI PULAK CRAB PASTA-RASA DIA ALA2 PASTA KAMPUNG PASAL ADA RASA BUNGA KANTAN-NOT BAD



CHOC- ICE CREAM CAKE-SUMPAH DELICOUS!! SIAP ADDITIONAL LG...MMG SESUAI NAMA DELICIOUS CAFE